Contact

Onze locatie; We zijn verhuisd! IJsbaanpad 10C in Amsterdam

De nieuwe vestiging van Goedebuur ligt op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Na jaren van groei in Amsterdam-Oost zitten we in een groter pand naast het Olympisch Stadion. Het is goed bereikbaar per tram, bus, metro en trein en parkeren kan in de Schinkelbuurt op 10 minuten lopen voor 30 cent de eerste 3 uur. 

Bij binnenkomst zijn er twee wachtruimtes; borden op de deuren en de trappen geven aan voor welke therapeut je op welke verdieping moet zijn. Pak gerust alvast je koffie of thee in de keukentjes op de verschillende verdiepingen. 

Het adres is IJsbaanpad 10C, 1076 CV in Amsterdam. Via email te bereiken op: info@goedebuur.nl

 

Telefoonnummer 06 – 34 27 42 57 : bereikbaar tussen 9.00 en 12.00. 

Behandelaren zijn rechtstreeks te mailen via hun eigen voornaam @ goedebuur.nl 

 

Spoed

Het kan gebeuren dat u met spoed hulp nodig heeft. Bent u al wel cliënt bij Goedebuur, dan heeft u mogelijk met uw behandelaar een crisisplan opgesteld wat u kunt raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wilt u een behandelaar spreken, dan kunt u ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 12:00 uur op telefoonnummer 06 – 34 27 42 57. Via email info@goedebuur.nl zijn wij tot 16.30 bereikbaar. Het secretariaat zal dan proberen u zo snel mogelijk in contact te brengen met een behandelaar.

Bent u nog geen cliënt bij Goedebuur, neem dan contact op met uw eigen huisarts. Hij of zij kan u verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie.

Wanneer u met spoed hulp nodig heeft buiten kantoortijden, dan kunt u zelf contact opnemen met de volgende instanties:

 

Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam
www.spoedeisendepsychiatrieamsterdam.nl

020 – 523 54 33

 

Huisartsenpost Amsterdam voor spoed

www.huisartsenpostenamsterdam.nl

088 – 00 30 600

 

 

Vul je gegevens in: