over Goedebuur

Samenwerken, gelijkwaardigheid en zorgvuldigheid zijn bij ons de belangrijkste waarden

over goedebuur ggz

Goedebuur biedt snelle, deskundige en op maat gemaakte hulp

Goedebuur helpt mensen met psychische klachten die vastlopen in belangrijke gebieden in hun leven. We werken als team omdat we geloven dat de oplossing vaak uit verschillende invalshoeken kan komen.

Goedebuur stelt zich als doel om goede, deskundige en snelle hulp te geven aan iedereen die zich aanmeldt. We streven er naar vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden en goed samen te werken met verwijzers en collega’s. Dit betekent dat we flexibel, creatief en zorgvuldig zijn en ons op die manier onderscheiden.

Ons idee is dat ieder mens in de breedste zin van het woord benaderd moet worden omdat alleen dan een behandeling voor een duurzaam effect kan zorgen. Wij denken dat lichaam, geest, voeding en maatschappelijke factoren in zijn geheel aandacht verdienen.

Middels een intensieve benadering van een team met dat nauw samengewerkt kunnen cliënten een optimaal resultaat behalen.

Goedebuur staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn en is ISO 9001 HKZ gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

8,3mnd

GEMIDDELDE DUUR VAN DE BEHANDELING

4,5week

GEMIDDELDE DUUR VAN DE wachttijd

7

Verschillende Soorten Disciplines

9+

Waardering van de behandeling

Samenwerken

Wij geloven in de Kracht van het Samenwerken.

We werken samen, samen met elkaar en samen met de cliënt. Iedere mening telt en daar wordt naar geluisterd. We zijn gelijkwaardig aan elkaar, met allemaal onze eigen authenticiteit. We hebben informele samenwerkingen met huisartsen, POH-GGZ en andere verwijzers in omgeving Amsterdam.
We gaan uit van een creatieve houding, er zijn geen vaste paden die bewandeld dienen te worden. Je kijkt naar wat je voor je voor je hebt en past daar je eigen creativiteit op toe om de doelen te behalen. We streven daarin naar innovatie.

achtergrond

Coöperatie vormt de basis van Goedebuur's ontstaan

De goede samenwerking en uitwisseling van kennis en kunde binnen deze coöperatie ligt aan de basis van het ontstaan van Goedebuur.

2018: START CONCEPT

De behandeling, de teams en de benadering van Goedebuur bestaat sinds maart 2018 en heeft in Amsterdam bekendheid gekregen onder de naam Sa4-Zorg Amsterdam. Sa4-Zorg is een coöperatie die SGGZ en BGGZ aanbiedt en landelijk opereert. De goede samenwerking en uitwisseling van kennis en kunde binnen deze coöperatie ligt aan de basis van het ontstaan van Goedebuur.

2021: OPRICHTING GOEDEBUUR

Team Amsterdam is zich begin 2021 steeds meer gaan loskoppelen van de Sa4-Zorg coöperatie. De wens om aan te sluiten bij de hulpvraag van de Regio Amsterdam komt op. Goedebuur is opgericht en krijgt vorm en groei.

2022: VERHUIZING IJSBAANPAD

Goedebuur is gegroeid tot 5 behandelteams waarbij meer ruimte nodig is. Goedebuur krijgt hun eerste eigen pand. Goedebuur heeft zich op het IJsbaanpad ontwikkeld tot een volledig zelfstandig opererende organisatie.

EIND 2023: VERHUIZING CRONENBURG

Met nog verdere uitbreiding en behoefte aan een lange termijn locatie is het pand op Cronenburg gerenoveerd en ingericht in de huiselijke Goedebuur sfeer. Vanaf Cronenburg ontwikkelt Goedebuur zich verder als speler in het GGZ landschap in Amsterdam.

onze medewerkers

Een bevlogen & ervaren team van deskundigen

Bij Goedebuur leggen we sterk de nadruk op kennis, ervaring en deskundigheid, om bij te dragen aan een essentieel aspect van onze missie: het bieden van kwalitatief hoogwaardige behandeling. Ons toegewijde team probeert de beste zorg te bieden aan onze cliënten.

Stuur jouw gegevens en je krijgt binnen 2 weken reactie

  Contact

  Tel: 06 – 342 742 57
  Mail: info@goedebuur.nl

  Word teruggebeld

  Locatie

  Cronenburg 150
  1081 GN te Amsterdam

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Ma – Vr: ( 9:00 – 17:00 )
  Za – Zo: ( GESLOTEN )

  Blijf gemotiveerd met onze informatieve berichten

  Schrijf je in – we sturen geen spam – uitschrijven kan altijd!