De complexiteit van persoonlijkheid

Je persoonlijkheid is het geheel van eigenschappen die bepalen hoe je je voelt en gedraagt in verschillende situaties. Als je persoonlijkheid problemen veroorzaakt in je relaties of werk, kan er sprake zijn van een persoonlijkheidsstoornis. Enkele voorbeelden hiervan zijn constant ruzie hebben met mensen, een instabiel leven hebben, moeite hebben met het uiten van emoties, onzekerheid over jezelf voelen en moeite hebben met het aangaan en behouden van relaties. Deze stoornis wordt gekenmerkt door bepaalde eigenschappen zoals extreme gevoeligheid voor kritiek, bindingsangst of verlatingsangst.

Zoek hulp

Bij het behandelen van een persoonlijkheidsstoornis is psychotherapie de meest effectieve aanpak. Het hoofddoel van psychotherapie is om je symptomen te verminderen en je te helpen beter met de klachten om te gaan.

Onze werkwijze

Bij Goedebuur geloven we in een holistische benadering, waarbij we lichaam en geest behandelen en aandacht besteden aan voeding en maatschappelijke situatie. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt, gericht op het formuleren van behandeldoelen die aansluiten bij uw behoeften.

Laat een psycholoog met je meedenken en meld je aan. Iedere behandeling is op maat.