profiel

Melanie de Bruijn

Contact

Tel: 06 – 342 742 57
Mail: melanie@goedebuur.nl

Persoonlijk

van mens tot mens kijk ik graag met jou mee hoe het leven eenvoudiger en fijner te maken. Ik hou ervan om zoveel mogelijk vanuit mezelf te kunnen leven en vrijuit te kunnen zijn wie ik ben, hierin leer ik nog elke dag bij. Dit te mogen overdragen in een proces is wat ik het liefste doe. Zodat jij je hopelijk thuis gaat voelen in je lichaam en stap voor stap zicht krijgt op de velen processen die zich hierin afspelen.

Opleiding: Ik werk onder anderen met (metalliserend) lichaamswerk, vormen uit de Pessotherapie, systemisch werk, ademwerk, meditatie en yoga.

Achtergrond: Ik ben opgegroeid in Noord-Limburg en heb, na het dorpsleven, in Nijmegen en Amsterdam gewoond. Nu geniet ik van de rust in Weesp.

Behandelfilosofie: gelijk aan elkaar met de uitgangshouding dat jij alle wijsheid al in je hebt en compleet bent.

Persoonlijk leven: Ik hou van veel verschillende sporten. Hou van een mooie wandeling en sta het liefst op het water om te kitesurfen of in de sneeuw om te skiën of snowboarden. Ik ben graag op reis en bezoek ook met interesse verschillende landen met ieder zijn eigen cultuur. Wat ik ook erg interessant vind is om te kijken hoe andere culturen werken en denken rondom gezondheid.