Psychische klachten

Goedebuur helpt bij vastlopen op meerdere levensgebieden en psychische klachten

Onze Behandelingsaanpak

Een holistische benadering van psychische klachten

Goedebuur behandelt diverse psychische klachten, zoals depressie, angst, psychosomatische klachten en persoonlijkheidsgerelateerde klachten. We richten ons op klachtenverlichting en versteviging van de persoonlijkheid. Daarnaast behandelen we ook trauma, stress, obsessieve-compulsieve en daaraan gerelateerde klachten, evenals chronische pijn en vermoeidheid (indien van chronische aard).

Laat een psycholoog met je meedenken en meld je aan. Iedere behandeling is op maat.

Meld je aan

We nemen binnen 2 weken contact met je op.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Neem contact op of kijk in de FAQ sectie.

Wij bieden zorg op maat voor complexe klachten op diverse levensgebieden. Ons ervaren team stelt behandeldoelen af op uw behoeften en behandelt een breed scala aan klachten. Verwijzen kan via mail of ZorgDomein. Bij acute klachten neemt u contact op met uw huisarts of de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.

Meer vragen? Neem contact met ons op.

 • Voor wie is Goedebuur bedoeld?

  Goedebuur is er voor iedereen die vastloopt op meerdere levensgebieden en psychische en vaak ook fysieke klachten ervaart. We streven ernaar om iedereen die zich aanmeldt of wordt doorverwezen te helpen. We bieden behandelingen in de SGGZ of BGGZ en zoeken indien nodig naar andere geschikte hulp. Onze aanpak richt zich op zorg op maat, waarbij we nauw samenwerken om de behandeldoelen af te stemmen.

 • Hoe kan ik iemand naar Goedebuur verwijzen?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om naar ons te verwijzen.

  Via mail zijn we bereikbaar op info@goedebuur.nl waarbij we je verzoeken via een beveiligde mail met ons te communiceren. Zelf gebruiken we Zivver.

  Via ZorgDomein kun je je patiënten digitaal, dus snel en foutloos, naar ons verwijzen. Kies voor een product in de SGGZ of de BGGZ. Je vindt daar ook onze actuele wachttijden.

  De zorg coordinator is gedurende 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 020 – 770 17 15 voor overleg over een verwijzing. Als de telefoon niet meteen wordt beantwoord en je laat een bericht achter zal je dezelfde dag worden teruggebeld. We hechten zwaar aan goed overleg en goede afstemming.

 • Welke klachten behandelt Goedebuur?

  Goedebuur behandelt diverse psychische klachten, waaronder depressieve klachten, angstklachten, psychosomatische klachten en klachten die verband houden met persoonlijkheid. Onze eerste focus ligt op klachtenverlichting, gevolgd door gerichte versterking van de persoonlijkheid om minder te vermijden, emoties beter te hanteren, zelfstandiger te worden, autonomie te vergroten en dichter bij levenswaarden te komen.

 • Welke klachten behandelt Goedebuur niet?

  Goedebuur biedt geen behandelingen voor psychotische klachten, crisisgevoeligheid of dementiële beelden. In geval van acute klachten dient men altijd contact op te nemen met de huisarts of spoedeisende psychiatrie.

 • Wat te doen bij spoed?

  Indien u dringend hulp nodig heeft, zijn er bij Goedebuur verschillende mogelijkheden beschikbaar. Als u al cliënt bent, heeft u mogelijk met uw behandelaar een crisisplan opgesteld dat u kunt raadplegen. Voor acute situaties en om direct een behandelaar te spreken, kunt u ons op werkdagen tussen 08:30 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 16:00 uur bereiken op telefoonnummer 06 – 34 27 42 57. Het secretariaat zal u vervolgens doorverbinden met een behandelaar.

 • Wat zijn de openingstijden van Goedebuur?

  Goedebuur is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-34274257. Als u een bericht achterlaat, wordt u dezelfde dag teruggebeld.

 • Wat is de behandelingsaanpak van Goedebuur?

  Bij Goedebuur geloven we in een holistische benadering, waarbij we lichaam en geest behandelen en aandacht besteden aan voeding en maatschappelijke situatie. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt, gericht op het formuleren van behandeldoelen die aansluiten bij uw behoeften.

Stuur jouw gegevens en je krijgt binnen 2 weken reactie

  Contact

  Tel: 06 – 342 742 57
  Mail: info@goedebuur.nl

  Word teruggebeld

  Locatie

  Cronenburg 150
  1081 GN te Amsterdam

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Ma – Vr: ( 9:00 – 17:00 )
  Za – Zo: ( GESLOTEN )

  Blijf gemotiveerd met onze informatieve berichten

  Schrijf je in – we sturen geen spam – uitschrijven kan altijd!