Samenwerken, Gelijkwaardigheid en Zorgvuldigheid

Over ons

Goedebuur stelt zich als doel om goede, deskundige en snelle hulp te geven aan iedereen die zich aanmeldt. We streven er naar vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden en goed samen te werken met verwijzers en collega’s. Wij zetten in op korte of geen wachttijden en gaan altijd voor een behandeling op maat. Dit betekent dat we flexibel, creatief en zorgvuldig zijn en ons op die manier onderscheiden.

Ons idee is dat ieder mens in de breedste zin van het woord benaderd moet worden omdat alleen dan een behandeling voor een duurzaam effect kan zorgen. Wij denken dat lichaam, geest, voeding en maatschappelijke factoren in zijn geheel aandacht verdienen. Middels een intensieve benadering van een team met wie nauw wordt samengewerkt kunnen cliënten een optimaal resultaat behalen.

Samenwerken, gelijkwaardigheid en zorgvuldigheid zijn bij Goedebuur de belangrijkste waarden. Een nieuwsgierige en bescheiden houding past daar in onze ogen het beste bij.

Achtergrond

Goedebuur startte in januari 2021. De behandeling, de teams en de benadering bestaat sinds maart 2018 en heeft in Amsterdam bekendheid gekregen onder de naam Sa4-Zorg Amsterdam. Sa4-Zorg is een coöperatie die SGGZ en BGGZ aanbiedt en landelijk opereert.

De goede samenwerking en uitwisseling van kennis en kunde binnen deze coöperatie ligt aan de basis van het ontstaan van Goedebuur.

Goedebuur is alleen actief in Amsterdam.

Met ons samenwerken

Goedebuur gelooft in de kracht van samenwerken met cliënten maar ook met andere zorgaanbieders in Amsterdam. We werken mee aan het terugdringen van wachtlijsten met WegwijsGGZ, overleggen over behandelingen met Revalide, Grip-psychologen, Psychologie Praktijk Amsterdam, de pijnpoli van de VU en hebben veelvuldig contact met huisartsen en POH’s GGZ.