Samenwerken, Gelijkwaardigheid en Zorgvuldigheid

Over ons

Goedebuur stelt zich als doel om goede, deskundige en snelle hulp te geven aan iedereen die zich aanmeldt. We streven er naar vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden en goed samen te werken met verwijzers en collega’s. Wij zetten in op korte of geen wachttijden en gaan altijd voor een behandeling op maat. Dit betekent dat we flexibel, creatief en zorgvuldig zijn en ons op die manier onderscheiden.

Ons idee is dat ieder mens in de breedste zin van het woord benaderd moet worden omdat alleen dan een behandeling voor een duurzaam effect kan zorgen. Wij denken dat lichaam, geest, voeding en maatschappelijke factoren in zijn geheel aandacht verdienen. Middels een intensieve benadering van een team met wie nauw wordt samengewerkt kunnen cliënten een optimaal resultaat behalen. 

Samenwerken, gelijkwaardigheid en zorgvuldigheid zijn bij Goedebuur de belangrijkste waarden. Een nieuwsgierige en bescheiden houding past daar in onze ogen het beste bij.

Achtergrond

Goedebuur startte in januari 2021. De behandeling, de teams en de benadering bestaat sinds maart 2018 en heeft in Amsterdam bekendheid gekregen onder de naam Sa4-Zorg Amsterdam. Sa4-Zorg is een coöperatie die SGGZ en BGGZ aanbiedt en landelijk opereert.

De goede samenwerking en uitwisseling van kennis en kunde binnen deze coöperatie ligt aan de basis van het ontstaan van Goedebuur.

Goedebuur is alleen actief in Amsterdam.

Met ons samenwerken

Goedebuur gelooft in de kracht van samenwerken met cliënten maar ook met andere zorgaanbieders in Amsterdam. We werken mee aan het terugdringen van wachtlijsten met WegwijsGGZ, overleggen over behandelingen met Revalide, Grip-psychologen, Psychologie Praktijk Amsterdam, de pijnpoli van de VU en hebben veelvuldig contact met huisartsen en POH’s GGZ. 

Bij ons werken; we zoeken (GZ-)Psychologen

Een snel groeiend team; Kom jij bij ons werken?

Goedebuur is in de afgelopen 4 jaar gegroeid van 4 naar 23 behandelaren. We zijn op dit moment op zoek naar meer collega’s.

Goedebuur zoekt per direct een (GZ)-Psycholoog om ons groeiende team te komen vergezellen op onze missie om iedereen die hulp nodig heeft een passend aanbod te doen. Ervaring en plezier in het behandelen van mensen is fijn maar ook voor psychologen die willen ontwikkelen en leren is er plek. Goedebuur heeft zorgvuldigheid, samenwerking, creativiteit en intensiviteit als waarden. Maar er is meer; we werken vooral multidisciplinair en zetten veel therapievormen in om de doelen van een behandeling te behalen.

Als (GZ)-Psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair team. In deze rol mag je al je kennis en kunde inzetten om te behandelen of diagnostiek te doen. Er is intervisie tussen de leden van het team. Mindfulness en ACT training kan ook horen tot jouw werkzaamheden. Als je een plan of idee hebt voor een toevoeging in de aanpak maken we daar ruimte voor. 

Goedebuur is nieuw in Amsterdam. De wachttijden voor behandeling worden laag gehouden. Er komen steeds meer enthousiaste behandelaren bij en we werken op een inspirerende plek naast het Olympisch stadion. We maken gebruik van het terras en de tuin en organiseren naast de behandelingen activiteiten waar zowel mensen die in behandeling zijn als mensen die het leuk vinden aan mee kunnen doen. Wandelingen, creatieve ochtenden en het opzetten van een moestuin zijn hier leuke voorbeelden van.

Ben je geinteresseerd? Graag bellen op 06 – 34 27 42 57 of stuur een mail naar info@goedebuur.nl.