profiel

Chantal Risseeuw

Contact

Tel: 06 – 342 742 57
Mail: chantal@goedebuur.nl

Specialismen

Beeldende therapie

Persoonlijk

Chantal werkt als beeldend therapeut bij Goedebuur.

Biografie: Chantal, geboren in Den haag maar is opgegroeid in de Filippijnen. Ze komt uit een multiculturele familie waar zij trots op is. Ze is werkzaam bij Goedebuur als beeldend therapeut sinds Juli 2023.

Opleiding: ze heeft Vaktherapie Beeldend gestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Tijdens de beeldende therapie richt Chantal zich op impulscontrole problematiek, emotie-regulatie, zelfbeeld en beoefenen van zelf-compassie. Ze behandeld in het Nederlands en Engels.

Behandelsfilosofie: Chantals behandelsfilosofie is simpel, namelijk dat iedereen een eigen kracht en vuur in het leven heeft. In moeilijke momenten van het leven kan dit gedempt worden. Ik ben hier om te begeleiden en te helpen om deze vuur en kracht weer wakker te schudden en als een feniks, herrijzen uit hun as tot hun kracht.

Persoonlijk: Naast werkzaam als beeldend therapeut is Chantal zelf kunstenares. Ze schildert en tekent met acryl, gouache, pastel en houtskool. Dat zijn haar favorieten. Vaak zijn haar creaties geïnspireerd door natuur, dromen, intuïtie, spiritualiteit, astrologie en esoterie. Chantal spreekt 4 talen: Engels, Tagalog, Bisaya en Nederlands. Soms weet ze Surinaams te begrijpen.