profiel

Marlous van der Zande

Contact

Tel: 06 – 342 742 57
Mail: marlous@goedebuur.nl

Specialismen

Beeldende therapie

Persoonlijk

Beelden zeggen meer dan woorden en het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt. Door psychologische kennis te koppelen aan creatieve opdrachten krijgt het tekenen, schilderen en boetseren een therapeutische werking.

Biografie: Marlous werkt sinds oktober 2022 bij Goedebuur als beeldend therapeut. Dit doet zij met grote bevlogenheid en aandacht voor de mens die voor haar zit. Een goede relatie tussen cliënt en therapeut is doorslaggevend voor een succesvolle behandeling. En daar ligt precies haar kracht! Ze is een meester in verbinden. Met haar persoonlijke mens-tot-mens benadering creëert ze veiligheid en vertrouwen, met haar overtuigingskracht brengt ze mensen in beweging.

Opleiding: in 2010 studeerde zij Cum Laude af als beeldend therapeut en heeft zij 14 jaar haar eigen zelfstandige praktijk gehad. Niet gek dat de behoefte aan samenwerking met collega’s ontstond. Goedebuur is voor haar een geweldige plek met een holistische visie en een nauwe samenwerking met collega’s. Dat geeft kracht en inspiratie!

Behandelfilosofie: wat cliënten zeggen over Marlous: “Ze weet een veilige sfeer te creëren waarin je jezelf durft te laten zien.” En: “Ze gaat het gesprek aan op een gelijkwaardig niveau, op een respectvolle manier.” Uitspraken die belangrijke kenwaarden zijn voor Marlous.

Persoonlijk leven: buiten haar werk als vaktherapeut zorgt Marlous voor haar dochter en heeft ze graag haar vrienden om haar heen. Haar culturele interesses komen tot uiting in bezoekjes aan een museum of het theater. Ontspannen doet ze in de sportschool, de sauna en door regelmatig een heerlijk weekendje ertussenuit te gaan!