profiel

Melanie de Bruijn

Contact

Tel: 06 – 342 742 57
Mail: melanie@goedebuur.nl

Persoonlijk

Van mens tot mens kijkt Melanie graag met jou mee hoe het leven eenvoudiger en fijner te maken.

Biografie: Melanie houdt ervan om zoveel mogelijk vanuit zichzelf te kunnen leven en vrijuit te kunnen zijn wie ze is, hierin leert ze nog elke dag bij. Dit te mogen overdragen in een proces is wat ze het liefste doe. Zodat jij je hopelijk thuis gaat voelen in je lichaam en stap voor stap zicht krijgt op de vele processen die zich hierin afspelen.
Opleiding: ze werkt onder anderen met (metalliserend) lichaamswerk, vormen uit de Pessotherapie, systemisch werk, ademwerk, meditatie en yoga.
Achtergrond: Ze is opgegroeid in Noord-Limburg en heeft, na het dorpsleven, in Nijmegen en Amsterdam gewoond. Nu geniet ze van de rust in Weesp.
Behandelfilosofie: van mens tot mens, gelijk aan elkaar met de uitgangshouding dat jij alle wijsheid al in je hebt en compleet bent.
Persoonlijk Leven: ze houdt van veel verschillende sporten; een mooie wandeling en staat het liefst op het water om te kitesurfen of in de sneeuw om te skiën of snowboarden. Ze gaat graag op reis en bezoekt ook met interesse verschillende culturen en landen. Wat ze ook erg interessant vindt is om te kijken hoe andere culturen werken en denken rondom gezondheid.